idRc (26-28 Haziran 2019, Eskişehir) Duyurusu

International Disaster and Resilience Congress, “from Risk to Resilience” 26-28 Haziran 2019 tarihinde Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilecektir. ODTÜ Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak bizim de destek verdiğimiz etkinle ilgili olarak tarih yaklaşırken aşağıdaki güncel bilgileri sizlerle paylaşmak isteriz.
    Resmi Web Adresi: http://idrcongress.org/ olan Kongre'nin ana teması Türkçe yazında "dirençlilik, dayanıklılık, duyarlılık, esneklik, yılmazlık gibi" bir çok farklı terimle ifade edilmekte olan "Resilience" olarak belirlenmiştir. Kongre; bu ana tema etrafında toplanmış 22 adet konu başlığında yapılmış olan çalışmaların sunulduğu ve sergilendiği bir etkinlik olarak planlanmaktadır.
    Sivil toplum örgütleri, resmi kurumlar, temsilcilikler ve üniversitelerin ortak düzenlediği bir etkinlik olması amaçlanmaktadır.

Önemli Tarihler:
            Özet Gönderim Son Tarihi: 27 Mayıs 2019
            Özet Kabul/Red Tarihi: 3 Haziran 2019
            Erken Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2019
            Sempozyum Programının İlanı: 13 Haziran 2019
            Tam Metin Gönderim Son Tarihi: 11 Eylül 2019

Kayıt Ücretleri:
            Erken Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2019
                  Öğrenci Kayıt Ücreti: 100 TL. Diğer Katılımcılar: 250 TL.
            Yerinde Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2019
                  Öğrenci Kayıt Ücreti: 200 TL. Diğer Katılımcılar: 400 TL.

Detaylı bilgi için: Dr. İsmail Talih Güven (gms no:532 326 25 88), e-posta: talihguven@yahoo.com

Saygılarımızla.
    ODTÜ AYM